ANTALYA / İBRADI - Nefise Yılmaz İpek Ortaokulu

Mrt

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye'deki afetzedeler için kermes düzenlendi.

Ara

Günümüzde internet sosyal hayatın bir parçası olarak hayatımıza birçok faydalar ve yenilikler getirmiştir. Getirdiği faydaların ve kolaylıkların yanı sıra, internetin bilinçsiz kullanımı bireysel ve toplumsal hayata yönelik tehditler de barındırmaktadır. Çocukları çevrimiçi ortamda tehditlerden korunumaya ilişkin ebeveynlere de görev düşmektedir. Bu görevlerden birisi de ebeveyn denetimidir.

GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI EBEVEYN REHBERİ İÇİN TIKLAYIN

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı Şeref Erdoğan Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Öğretmenlerimize karanfil takdim edildi. Şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Kas

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü okulumuz öğrencileri ile ilçemizde fidan dikimi gerçekleştirilmiştir.

Ekm

8-23 Ekim Kodlama Haftası kapsamında okulumuz öğrencileri ile kodlama etkinlikleri düzenlenmiş olup katılım gösteren öğrencilerimize katılım ve başarı sertifikası verilmiştir.

Ekm

AB Kod Haftası (Code Week) kodlamayı öğrenmemize, çevremizde hızla değişen dünyayı anlamamıza, teknolojinin nasıl çaıştığına dair ufkumuzu genişletmemize, yeni fikirleri keşfetmemize, yeniliklerle becerilemizi geliştirip kapasitemizi arttırmamıza yardımcı olur bu bağlamda okulumuzda da Kodlama Haftası etkinlikleri düzenlemektedir.