ANTALYA / İBRADI - Nefise Yılmaz İpek Ortaokulu

May

Okulumuz voleybol takımı Yıldız Kızlar ile beraber ilçe Kaymakamımız Sayın İsmail DEMİRTAŞ ve kurum amirleri voleybol maçı yaptı.

May

Antalya Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ile imzalanan işbirliği protokolü kapsamında “Trafik Haftası” dolayısıyla 08.05.2023 Pazartesi günü ilk ders saatinin 5 dakikasında “5 Dakikada 5 Trafik İşareti” etkinliği İlçe Kaymakamımız Sayın İsmail DEMİRTAŞ, Emniyet ve Jandarma nın katılımı ile gerçekleştirildi.

Nis

Öğrencilerimiz son maçını kazarak gruptan çıkmıştır. Bu başarı ile çeyrek finalde yerini almıştır. Yıldız kızlarımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Öğrencilerimiz 23 Nisan günü kurum koltuklarına geçerek görev almışlardır.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMALARI

Nis

Yıldız Kızlar Voleybol Takımımız Manavgat ilçesinde düzenlenen müsabakada Özel Fark Ortaokulu'nu yenerek turnuvadaki 2. galibiyetini alarak gruptan çıkma yolunda avantaj yakaladı. Takımımızı tebrik ederiz.

Nis

Antalya İl Mlli Eğitim Müdürlüğünün Asist Projesi kapsamında yapılan atletizm yarışmalarına öğrencilerimiz ile birçok dalda katılım sağladık.

Nis

Öğrencilerin 'Işığın doğrusal yayılması sonucu engelle karşılaşması ile oluşan gölge' konusu hakkında Hacivat Karagöz çalışmasıdır.

Nis

Kütüphane Haftası'nda İlçe Kaymakamımız Sayın İsmail DEMİRTAŞ ve öğrencilerimiz kitap okuma saati yapıp kütüphane segisini gezdiler.

Nis

Okulumuzda düzenli olarak ve öğrecilerimizin akademik düzeyinin takibi için yapılan deneme sınavının 4. sü gerçekleştirildi.

Mrt

Çocuk ve gençlerin dünyaya bakış açısını geliştiren, hoş görüyü pekiştiren ve düşünce evrenlerini büyüten kitaplarla buluşmasını ve kitap okuma alışkanlığı edinmesini desteklemek amacıyla Halkbank'ın yürüttüğü Gülümseyen Kitap Projesi kapsamında okulumuzun kütüphansine kitap bağışı yapılmıştır.