ANTALYA / İBRADI - Nefise Yılmaz İpek Ortaokulu

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Ortaokul Kademesi 7-A Sınıfı öğrencilerinden Tayyibe Eslem KOCAKULAK İlkokul Kademesi 4-A Sınıfı Öğrencilerinden Elif ÖZDOĞAN İlçe Birincisi Olmuştur.

Mrt

AHENK Projesi Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Deyimler Ve Atasözleri Sergisi Düzenlenmiştir

Mrt

Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvasında Okulumuz  İl Bazında şampiyon olmuştur.

Haz

Öğretmenlerimize İlçe Kaymakamı Sayın İsmail DEMİRTAŞ tarafından başarı belgesi verildi.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı sona erdi. İlçe Kaymakamımız Sayın İsmail DEMİRTAŞ'ın katılımı ile karne dağıtımı yapıldı.

Haz

Geleneksel Okul Pikniğimizi öğrencileriniz,velilerimiz ve öğretmenlerimizle beraber Maşat Mahallesinde gerçekleştirdik. Piknik sonrası çöplerimizi topladık.

Haz

Okulumuz 4A sınıfı ve 8A sınıfı mezuniyet çekimleri ve eğlenceleri düzenlendi. Öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyoruz.

Haz

Okulumuz 7A öğrencileri ders öğretmeni Ramazan DOĞAN eşliğinde İbradı çevre yürüyüşü etkinliği düzenlendiler.

May

Okulumuz öğrencileri 8A ve 4A mezuniyet çekimleri ile diğer sınıflar hatıra çekimleri gerçekleştirdi.

May

Fen bilimleri dersine devre elemanları ile gece lambası tasarımı

May

Okulumuz öprencilerine Antalya CK Enerji tarafından Enerji Okuryazarlığı Kazanıyorum semineri verildi.

May

Okul Aile Birliği Başkanlığı tarafından planlanan kermesimize velilerimizinde katkıları ile 12.05.2023 tarihinde yapmış olup katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.