ANTALYA / İBRADI - Nefise Yılmaz İpek Ortaokulu

Ara

********ORTAOKUL**********

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından Millî Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Siber Zekâ Bilgi Yarışması ortaokul öğrencileri için 19-24 Aralık tarihleri arasında gerçekleşti. siberzeka.cbddo.gov.tr adresi üzerinden yarışmaya katılarak en kısa sürede en fazla doğru cevabı vermek için yarışan öğrenciler, SZBY 2022'ye yoğun ilgi gösterdi. İlkokul, ortaokul ve lise düzeylerinde en kısa sürede en çok doğru cevabı veren ilk üç öğrenciye dizüstü bilgisayar, takip eden 50 öğrenciye ise tablet hediye edilecek olan yarışmanın kazananları, yarışma tüm öğrenim düzeyleri için tamamlandığında açıklanacak.

Ortaokul öğrencileri için hazırlanan Siber Zekâ Testi'nin cevap anahtarına erişmek için lütfen tıklayınız.

**********İLKOKUL***********

Bu sene üçüncüsü düzenlenen Siber Zekâ Bilgi Yarışması ilkokul öğrencileri için 12-17 Aralık tarihleri arasında gerçekleşti. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından Millî Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle hazırlanan yarışmada öğrencilere siber güvenlikle ilgili 20 soru yöneltildi. siberzeka.cbddo.gov.tr sayfası üzerinden yarışmaya katılan öğrenciler, en kısa sürede en fazla doğru cevabı vermek için yarıştılar.

İlkokul öğrencileri için hazırlanan Siber Zekâ Testi'nin cevap anahtarına erişmek için lütfen tıklayınız.

Ara

Öğrencilerimiz grupları için belirlenen tarihlerde bu sayfadan başvuru formunu doldurarak; siber güvenlik konularını kapsayan Siber Zekâ Testi'ne katılabilirler. En çok doğru cevabı, en kısa sürede veren öğrencilerimiz başarılı sayılacaktır. Sonuçları, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisinin sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Kas

İnternetin bilinçli, güvenli ve etkin kullanımı kapsamında; İnternetin sunduğu fırsatlar ve getirdiği riskler konusunda başta çocuklar ve gençler olmak üzere internet kullanıcılarını bilgilendirmek, bu amaçla eğitim çalışmaları ve bilinçli internet kullanımı konusunda farkındalık faaliyetleri yapmak amacıyla kurulan

Güvenli İnternet Merkezi için tıklayın.

Kas

GriCeviz Nedir?