ANTALYA / İBRADI - Nefise Yılmaz İpek Ortaokulu

Nefise Yılmaz İpek Ortaokulu

Adres
YUKARI MAH. ŞEHİT BİLAL BOSTANOĞLU CAD. NEFISE YILMAZIPEK ILKOKULU BLOK NO 4/1 İBRADI / ANTALYA
Vizyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Kütüphane Kitap Sayısı :1935
BAŞLAMA 08:20 BİTİŞ 15:20
Ulaşım
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.ANTALYA MANAVGAT VE AKSEKİ´YE BELİRLİ SAATLERDE ULAŞIM VARDIR
OKULUMUZ TAŞIMA MERKEZİDİR.
ANTALYA / İBRADI
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR. İLK VE ORTA OKUL AYNI BİNADA OLUP 4 İLK ÖĞRETİM SINIFI 7 ORTA ÖĞRETİM SINIFI VARDIR. OKULUMUZLA BİRLİKTE AYNI BAHÇEDE ANA OKULU, LİSE, LİSEYE AİT OLAN YEMEKHANE, KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİ YURTLARI VARDIR.
Sportif Etkinlikler
CUMHURİYET KOŞUŞU, ATLETİZM GELİŞTİRME PROJESİ, VOLEYBOL, BADMİNTON, MASA TENİSİ, TENİS
TUBİTAK, ASİST, AHENK ve E-TWİNNİNG PROJELERİ
Proje Çalışmaları
OKUL BÜNYESİNDE ÇEVRESEL ŞARTLAR GÖZ ÖNÜNE ALINARAK TOPLAMDA 13 PROJE ÜRETİLMİŞTİR.