ANTALYA / İBRADI - Nefise Yılmaz İpek Ortaokulu

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda  "Mısra ve Beyit Ezberleme Video  Yarışması" düzenlenmektedir. Yarışmaya okulumuzun tüm öğrencileri katılabilir. Gerekli bilgiyi sınıf öğretmenlerimizden ve okul idaresinden alabilirsiniz. Yarışma şartnamesi ve başvuru formu aşağıda verilmiştir.

May

***2023 bursluluk (İOKBS) başvuru nasıl yapılır? E-OKUL'dan başvuru, EK-1 belgesi doldurma ve onay işlemleri***

//////////////////////////////////////////

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı BAŞVURU yapmak için tıklayınız. (BAŞVURU SIRASINDA HATA ALIRSANIZ FARKLI TARAYICIDAN (CHROME, EDGE vb) TEKRAR DENEYİNİZ.)

///////////////////////////////////////////

2023 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı KILAVUZUNA ulaşmak için tıklayınız.

8.Sınıf KONU, KAZANIMLAR ve AÇIKLAMALAR

5-6-7.Sınıf KONU, KAZANIMLAR ve AÇIKLAMALAR

Haz

Okulumuz öğrencilerinin akademik düzeyini ölçme amaçlı yaptığımız Okulistik Değerlendirme Sınavı 6 uygulandı ve sonuçları yayımlandı. Sınav sonuçlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz

******ŞAMPİYON 7A SINIFI (TAKIMI) OLMUŞTUR.*******

Sınıflarımız arasında yapılan voleybol turnuvasında en fazla puanı toplayan takım (sınıf) şampiyon olacaktır. Şampiyon takıma okulumuzda ödül töreni düzenlenecektir.

May

Okulumuz öğrencilerinin akademik düzeyini ölçme amaçlı yaptığımız Okulistik Değerlendirme Sınavı 5 uygulandı ve sonuçları yayımlandı. Sınav sonuçlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Nis

Sınıflarımız arasında yapılacak olan voleybol turnuvasında en fazla puanı toplayan takım (sınıf) şampiyon olacaktır. Şampiyon takıma okulumuzda ödül töreni düzenlenecektir.

Mrt

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin tanıtımının yapılması amacı ile tanıtım videoları hazırlanmıştır. Video aşağıdaki bölüme eklenmiştir.

Mrt